Σελίδες

Δευτέρα, Μαρτίου 01, 2010

Springtime = Dreamtime



Τι έγινε ρε παιδιά τελείωσε; Έφυγε επιτέλους αυτός ο γαμημένος ο χειμώνας;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Δεν ξέρω τι γίνεται κάθε χρόνο και όλοι οι χειμώνες μου είναι σκατά. Δεν είναι η εποχή μου φαίνεται... Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της άνοιξης. Για πολλά χρόνια γιόρταζα περιχαρής αυτό το γεγονός μέσα μου αλλά τα τρία-τέσσερα τελευταία, όλο κάτι γινόταν και το ξεχνούσα. Φέτος το γιορτάζω διπλά. Μην πω και τριπλά.
Για το χειμώνα που πέρασε έχω να πω ότι ήταν πολύ διδακτικός, επιμορφωτικός με πολύ ενδιαφέροντα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα και μπορώ να πω επίσης με βεβαιότητα πλέον, ότι τα ξεκαθαρίσματα έλαβαν τέλος, οπότε θα μπορέσω να απολαύσω την άνοιξη που έρχεται και πιθανά τον επόμενο χειμώνα απερίσπαστη.
Μην μου αρχίσετε για βραχιολάκια με κλωστούλες για το κάψιμο από τον ήλιο και άλλες τέτοιες μαλακίες τώρα... Ποτέ μου δεν τα χώνεψα γιατί δεν είχαν καθόλου μαυράκι...


PS1 : Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Dr. Beli που είναι ακόμα εδώ, χωρίς λιωμένο παγωτό και φτιάχνει φωτογραφίες πολύ αγαπημένων μου προσώπων που με φτιάχνουν...

PS2 : Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη φωτογραφία αυτής της ανάρτησης για οποιοδήποτε λόγο.




Wolfman



Αν εξαιρέσεις την υπέροχη γοτθική ατμόσφαιρα, για την οποία φυσικά και πήγα καθώς και την ερμηνεία του Sir Anthony που είναι σχεδόν αξεπέραστος σε όλες τις δουλειές του, η ταινία είναι πραγματικά χάλια.
Στη σκηνή που φαίνεται πάντως στη φωτογραφία, αποφασίσαμε με τον Βαγγέλη, πως κάπως έτσι θα θέλαμε να είναι και η δική μας η κηδεία. Όταν έρθει η ώρα φυσικά.