Σελίδες

Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2010

Alphaville - I Die For You Today

Μην κοιτάς που όλο το σύστριγγλο είχε κολλήσει με το Big in Japan, το Forever Young και το Sounds Like A Melody... Τα παλικάρια δεν σταμάτησαν να κάνουν δίσκους. Απλά έκαναν ενδιάμεσα και μεγάλες παύσεις. Και καλά έκαναν για να πούμε και του στραβού το δίκιο. Διότι, πως θα σου λείψει μια μπάντα όταν κάθε χρόνο βγάζει σχεδόν τον ίδιο δίσκο; Αμ δεν θα σου λείψει! Θα τη σκυλοβαρεθεί το είναι σου... Πάντως οι Alphaville έβγαλαν δίσκους και τα έτη 1986, 1989, 1994, 1997, 1999, 2000, 2001, 2003 και έφτασαν αισίως, μετά από μια πολύχρονη ομολογουμένως παύση στο 2010. Κι ας είχε κολλήσει όλο το σύστριγγλο με τα "hitάκια" του 1984... 'Οσοι από αυτούς κόλλησαν και έμειναν εκεί, έχασαν όλα τα υπόλοιπα.

Χτες το βράδυ, ταλαιπωρημένη από βήχα, πυρετό και κρυάδες -δεν αρρωσταίνω συχνά αλλά άμα αυτό συμβεί του δίνω και καταλαβαίνει- μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Αντρέα, ο οποίος ως καλός Δόκτωρ που είναι, μου έστειλε ηλεκτρονικά το παρακάτω remix, προφανώς γνωρίζοντας πολύ καλά την καλύτερη θεραπεία -πανάκεια θα έλεγα- για τις παντός είδους αρρώστιες μου :



Περιττό να γράψω, το πόσο εκτίμησα αυτό το άσμα, με το οποίο σημειώστε παρακαλώ, κολλήσαμε αμφότεροι και το ακούμε από χτες μέχρι σήμερα αδιάκοπα.

Το κομμάτι στη version του άλμπουμ είναι αυτό :




Καλή σύνθποπ με ωραίο στίχο και καλά φωνητικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, πέραν του ότι
καραγουστάρω.

Μπορεί ο Marian Gold (κατά κόσμον Hartwig Schierbaum) να μην είναι πια τόσο ωραίος γκόμενος αλλά "το έχει" ο μπαγάσας...

Artist : Alphaville
Album Title : Catching Rays On Giant
Release Year : 2010