Σελίδες

Τρίτη, Αυγούστου 16, 2011

The Summer Is Crazy


Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστόν λόγω διακοπών. Διαρκείας. Φεύγοντας όμως, είχα υποσχεθεί μια καλοκαιρινή συλλογή. Ιδού. Σας αρέσει, δεν σας αρέσει, αυτή είναι! Για ό,τι θέλετε μπορείτε να απευθύνεστε στον Δρ. Beli μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα.
Εις το επανιδείν.

P.S. Η συλλογή, μεταξύ άλλων, περιέχει κομμάτια από εξαιρετικά ταλαντούχες και αγαπητές Ελληνικές Electro μπάντες, τις οποίες εκτιμώ ιδιαιτέρως. Αν κάποιος από τα παιδιά έχει αντίρρηση για τη συλλογή που παρασκευάσαμε στο εργαστήριο του Ιατρείου μας, δεν μας απασχολεί καθόλου. Μπορεί να έρθει όμως στο γνωστό μαγαζί, δεύτερο σκαμπώ από τα Dexx, και να μου υποβάλλει μαζί με τα σέβη του και τα παράπονά του.

Mistress Hyde
... stay Human

******

Και τι τώρα; Θέλετε να βγάλω και λόγο;
Πλανάστε οικτρά αν νομίζετε πως θα καθίσω να σιχτιρίσω στο σκατοκαλόκαιρο που περνά -στα τσακίδια να πάει, γίνεται; Εγώ προτιμώ το χειμώνα (λόγω ασθενειών, άρα και περισσότεροι πελάτες)- και θα μιζεριάσω για την κατάντια μου! Επουδενί! Σας αφήνω με αυτό το soundtrack το οποίο αποτελείται από αρκετά κατακλεμένα (από εμάς πάντα) κομμάτια, τα οποία δε βρίσκαμε στο youTube για να τους αλλάξουμε τον αδόξαστο. Αλλά όποιος έχει επιμονή (γιατί το μαγαζί δεν έχει αποθέματα υπομονής) βρίσκει τρόπο.

Καλή ακρόαση και... περαστικά να είναι!

PS: Αυτή την περίοδο, δεν κουράρω πολύ τη Mistress γι' αυτό μη δώσετε σημασία αν στο εγγύς μέλλον σας αρχίσει στα γαμοσταυρίδια άνευ λόγου! Ειδοποιήστε με και θα αναλάβω την κατάσταση προσωπικά (5-6 σφαλιάρες, 3-4 μετακομίσεις του σύνθετου-Αβέρωφ και θα στρώσει).

Doctor Beli
...stay Tuned
Never Gave Us Time
Pic