Σελίδες

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2010

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 2009

Λοιπόν φέτος λέω να μην γράψω ακόμα ποιοί δίσκοι ήταν οι καλύτεροί μου για το 2009. Ούτε ποιές ταινίες ή βιβλία. Λέω να γράψω για τα καλύτερα κείμενα που έχω διαβάσει σε blog.

Όχι δεν έχω σκοπό να σας γλύψω. Θα συνεχίσω να βρίζω και να σας κράζω ασύστολα. Δεν μπορώ όμως, να αγνοήσω τα μικρά "μαργαριτάρια" που με έκαναν να γελάσω με την καρδιά μου ή να δακρύσω, τη χρονιά που μας πέρασε. Διαβάζοντας κάποια blog σκέφτηκα πως όλοι μας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κρύβουμε ένα μικρό συγγραφέα μέσα μας. Τρόμου, φαντασίας, παρωδίας, θεατρικό, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι διατηρούμε ηλεκτρονικά ημερολόγια τα οποία κοινοποιούμε σε ανθρώπους που δεν έχουμε δει ποτέ τη φάτσα τους και που πιθανά δεν θα τη δούμε ποτέ. Αναρωτιέμαι τι είδους σχέση μπορεί να είναι αυτή... Θα δείξει μάλλον... Το video με το τραγουδάκι, είναι χαρισμένο σε όλα τα παιδιά που έγραψαν και με άγγιξαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Προσέξτε τους στίχους παρακαλώ. Να ξέρετε πως άνθρωποι που αγάπησα και εκτίμησα πάρα πολύ με πρόδωσαν χωρίς να υπάρχει καν το δέλεαρ των 30 αργυρίων. Εσείς με τα κείμενά σας, δεν το έχετε κάνει ποτέ ως τώρα. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Σας ευχαριστώ.

(Μαλάκα λες να έχω αρχίσει να γίνομαι δακρύβρεχτη;)

Τα καλύτερα που διαβάσαμε το 2009

με παντελώς τυχαία order of appearance :





33 σχόλια:

Spy είπε...

Ουπς!
Πρώτος είμαι;

(δε μπορώ, ντρέπομαι... θα ξανάρθω αύριο...)

mermyblue είπε...

έχω πολλές φορές αναρωτηθεί τι είδους σχέση αναπτύσσουμε μέσω των μπλογκ μας... δεν κατέληξα σε απάντηση... ξέρω μόνο ότι νοιώθω όμορφα διαβάζοντας τους περισσότερους (αν όχι όλους) απ' όσους παρακολουθώ. άντε μερικούς περισσότερο. η λέξη "συμπάσχω" είναι λίγη. η λέξη "ταυτίζομαι" πολύ κλισέ.οπότε δεν το ψάχνω άλλο.

εγώ ένα έχω να πω κ θα το πω δημόσια
χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα.
και σ' ευχαριστώ για όλα.
φιλιά Μίστρεςς μου
(δακρύβρεχτες-ξεδακρύβρεχτες η αλήθεια δεν αλλάζει :) )

Mistress Hyde είπε...

Spy >
Μα ελάτε, μην ντρέπεστε! Εσείς είστε του σπιτιού.

mermyblue >
Κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα καλό μου. Το λέω για άλλη μια φορά δημόσια και φωναχτά :-)

Vany είπε...

Madamemoiselle Mistress το αξιοπερίεργο του πράγματος είναι το ότι μας αγγίζουν κείμενα ανθρώπων "που δεν έχουμε δει ποτέ τη φάτσα τους και που πιθανά δεν θα τη δούμε ποτέ",όπως είπες.
Ευτυχώς,όσοι γνώρισα,ήταν όπως τους φαντάστηκα όταν διάβαζα κείμενά τους.
Θα έπαιρνα μια πίκρα αλλιώς!
Ευχαριστώ γενικοτέρως.Μακάρι όλοι να συνεχίσουμε να έχουμε λόγο ύπαρξης στα blog, είναι μεγάλη εκτόνωση

Ιοκάστη είπε...

Ναι γίνεσαι δακρύβρεχτη αλλά που και που χρειάζεται κι αυτό :p

Ευχαριστώ πάααααααααρα πολύ, με συγκινείτε και με τιμάτε (πάρε κι άλλα δακρύβρεχτα δηλαδή)..

Ααααα, όσο για το ότι μπορεί να μην δείτε ποτέ τις φάτσες μας, μην το λες, μπορεί να μας έχεις ήδη δει σε κάμια συναυλία/second skin κλπ!!

Dreamy Cloud είπε...

Με κάνεις και κοκκινίζω τώρα γιατί πραγματικά δεν περίμενα κάτι τέτοιο! Είναι πολύ γλυκό και σε αγγίζει, όταν παίρνεις και δίνεις απο κάποιον που μπορεί να μην το δείς ποτέ σου μα τα άλλα σου μάτια τον ξέρουν πολύ καλά! Φιλάκια πολλά :)

Εύα είπε...

με συγκινειτε τα μαλα ντιαρ μιστρες...να'ξερα και ποιο ποστ σας αγγιξε...να καμαρωνω κιολας.
σε ευχαριστω πολυ για την τιμη...τα φιλια μου.

Mistress Hyde είπε...

Vany >
Κι εγώ νομίζω ότι όσους γνωρίσω δεν θα με απογοητεύσουν. Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο δηλαδή.

Ιοκάστη >
Είναι πάρα πολύ πιθανό να έχουμε τρακάρει άπειρες φορές. Δεν έχει πολύ πλάκα;

Dreamy Cloud >
Συννεφούλα μας έχεις φτιάξει πολλές φορές τη μέρα με τα κείμενά σου και με τα σχόλιά σου.
Φιλιά και από μένα.

Εύα >
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα μάλλον με το blog σου και δεν ανανεώνεται και στο blogroll μας. Τι κείμενό που μου άρεσε ήταν αυτό με το δωμάτιο ξενοδοχείου.
Φιλιά πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω λόγια... Αλλά διάλεξες κι εσύ ένα από τα πιο σκατόψυχα που έχω γράψει βρε αδελφούλα μου... Θα μου βγει τ' όνομα... :Ρ

Χαίρομαι που είμαι στη λίστα σου όπως κι αν έχει. Σ' ευχαριστώ! :)))

Diomidis είπε...

@ Dr.Beli & Mistress Hyde: Χωρις μαλακιες τωρα,θα ηθελα να ευχαριστησω υμας δια την τιμην που μου κανετε με το περι εμου μνημονιον σας εις την ανωθεν αναρτησιν!
Η αληθεια ειναι οτι το timing ηταν παραξενο, μιας και διαβασα την αναρτηση σας λιγη ωρα
αφοτου ειχα διαπιστωσει οτι μου ειχαν ριξει το 80% του blog μεσα σε λιγα δευτερολεπτα, και
αφου, ιδιαιτερα απογοητευμενος ειναι αληθεια, ειχα παρει την αποφαση να τα παρατησω. Η αναρτηση σου Mistress με εχει βαλει σε σκεψεις, ειμαι στο 50-50 τωρα. Απο τη μια λεω, γιατι να ασχοληθω ξανα, αφου ακομα κι αυτα που δεν εριξαν ακομα, ειναι θεμα χρονου να τα ριξουν, και τα πεσμενα, αν τα ξαναφτιαξω θα τα ριξουν παλι αμεσως, τωρα που με ξερουν..Κι απο την αλλη σκεφτομαι οτι τελικα δεν περασε αδικα ο χρονος που αφιερωσα για το blog, αφου εστω κι ενας πιστευει οτι βρηκε εκει κατι που θεωρει οτι πρεπει να το αναφερει στην αναρτηση του. Και ποσταρα ξανα... Εχω την χαρα να εχω γνωριστει εστω και λιγο με τους περισσοτερους απο οσους τριγυρνουν εδω περα και θα μου ελειπαν πολυ, οπως και καποιοι αλλοι που δεν συχναζουν εδω, δεν ξερω ρε γαμω το, δεν ξερω...Οριστε, περιμενα απο το καινουριο σας blog ενα σωρο σιχαμερα μπινελικια, και εχει καταντησει Μαρθα Βουρτση! Χαθηκε η μπαλα ρε, το καταλαβατε; Εκτος κι αν τελικα αυτο να ηταν το υποχθονιο σχεδιο σας για το οποιο ειχα προειδοποιησει τους συμπαθεις αναγνωστες σας. Λυπαμαι χαμερπεις φιλοι μου, ειλικρινα λυπαμαι για την καταντια σας...Παρ'ολα αυτα,την πιθανοτατα τελευταια μου αναρτηση, θα την αφιερωσω στη Mistress και στο Δοκτωρα,και σε ολους που τριγυρνανε εδω. Και παλι thanx.

http://diomidis69.blogspot.com/2010/01/dead-can-dance-within-realm-of-dying.html

Εύα είπε...

@diomidis,οχι ρε διομηδη τωρα που σε εδωσα σε ολους τους γνωστους και φιλους!ρεζιλι θα με κανεις,για ενα κουτελο ζουμε γμτ!αν θες μπινελικια,να στα ριχνω εγω,δις ή και τρις ημερησιως!
@mistress and dr...αν μου πειτε ΤΙ πρεπει να φτιαξω θα το τακτοποιησω παραυτα αν κι ακουγεται σαν απειλη αυτο :Ρ
Χαιρομαι που σας αρεσε το εν λογω κειμενο,απο καποιους θεωρειται το πιο αδυναμο αν κι εγω το αγαπω γιατι αν μη τι αλλο ΔΕΝ ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας.Σας ευχαριστω θερμα και παλι.

elf είπε...

Εμείς ευχαριστούμε για την παρέα!

Doctor Beli είπε...

Εμείς να σας ευχαριστήσουμε όλους που ανέχεστε (ακόμα!) τις ιδιοτροπίες μας και δε μας έχετε φασκελώσει για τα καλά (ακόμα πάλι!). Να είστε καλά και να (μας) γράφετε περισσσότερο!

Mistress Hyde είπε...

Luthien >
Αφού είμαι σκατόψυχος άνθρωπος ρε τι περίμενες;

Διομήδης >
Αν δεν ξαναποστάρεις στο blog σου, θα κατέβω στην Κρήτη, θα βρω το υπόλοιπο σόι μου και θα έρθουμε να σου γαμήσουμε τα πρέκια. θα σου κάνουμε το κωλαράκι κόσκινο για να μάθεις. Και μετά θα γλύψεις τις μπότες μου.
(Καλά είναι αυτά τα μπινελίκια; Να τα αφήσω ή δεν το σηκώνεις;)


elf >
Αφού μας αντέχετε, πάλι καλά...

Mistress Hyde είπε...

Εύα >
Το είχα ψιλιαστεί...

Ιοκάστη είπε...

Ναι φάση έχει όντως. Γενικά είναι πολύ περίεργο το πως έχουν μπει τα blogs στην ζωή μας, λες και ζούμε 2 παράλληλες, συνδεδεμένες και ανακατωμένες ζωές καμιά φορά.

Diomidis είπε...

@ Ευα: εχω μπερευτει καλη μου φιλη, πιο ειναι το blog που θα μπορω να σε βρω;

Coffeemug είπε...

Αυτό που μου αρέσει, είναι ότι τίποτα δεν είσαι αναγκασμένος να κάνεις εδώ. Η μπορεί να το βλέπω έτσι εγώ. Δεν χρωστάς, δεν σου χρωστάνε. Είμαι μόνο για την ευχαρίστηση. Ο καθένας δίνει κάτι από αυτό που έχει στο μυαλό του, στην καρδιά του. Με τον τρόπο του. Ολα αποδεκτά. Κι αν δεν σου αρέσει, μην ξαναπας. Απλό. Δακρύβρεχτο; Δεν ξέρω. Μελό σίγουρα όχι. Δεν σου πάει κοριτσάκι με τίποτα. Ούτε και του Δρα.

Εύα είπε...

diomidi,καλέ μου,στο chlorophylljunkie που ειναι το επισημο τσαρδι μου :-)
οπως λεμε κεντρικο με πολλα υποκαταστηματα.
το κεντρικο λειτουργει κανονικα αν και δεν εμφανιζεται στο μπλογκρολ.
φημες ειναι αυτο ενα χρονο πριν...εκει κατοικοεδρευεω και ποσταρω συχνα πυκνα :-)
περιμενω επισκεψη,κερναω και φοντανακι,χαχαχα!
και μην τολμησεις να κλεισεις το δικο σου!!!

mermyblue είπε...

μιλάμε ότι αυτή είναι η πιό διαδραστική ανάρτηση που έχω πετύχει! όλοι μπαινουν στα μπλογκξξ όλων κ ψάχνουν (νέα γυναίκα μόνη ψάχνει :Ρ)
@Διομήδη, εσένα σε βρήκα
@ Εύα, εσένα δεν κατάφερα να σε διαβάσω στην ανάρτηση που αναφέρει η Μίστρεςςςς. κάτι περίεργο έχει η σελίδα σου. για τσέκαρε...
@coffeemug
ακριβώς αυτό πιστεύω κ εγώ για τα μπλογκ. δεν χρωστάς, δεν σε ενδιαφέρει κ σε όποιον αρέσει. κοινώς, Ελευθερία ! κ εκεί είναι που ίσως βγάζουμε αυτό που είμαστε, όταν είμαστε ελεύθεροι :)
@γελαδερέ
μα οι ιδιοτροπίες σας είναι που μας είναι αγαπητές :)
@ μίστρεςς
σόρυ που το καταντήσαμε τσατομάγαζο το μπλογκ σας!

Εύα είπε...

το'φτιαξα mermy!χαλασα ολα τα υπολοιπα,χαχαχα,αλλα αυτο το εφτιαξα!!!

Diomidis είπε...

πλακα πλακα, αυτο το σκεφτομαι μερες τωρα και ηθελα να το πω του δοκτορα, ενα real time chat box θα ειχε πλακα! για παραδειγμα:

http://a2.yaplet.com

Mistress Hyde είπε...

Ρε τι γίνεται εδώ; Κώστας κερνάει και Κώστας πίνει;

mermy >
Εσύ μπορείς να κάνεις ότι θες.

Κατά τα λοιπά, ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ TO KANATE ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

elf είπε...

Ε, δεν είναι και τόσο δύσκολο :-)

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Κι εμείς αναρωτιόμαστε γι αυτή την διαδικτυακή επαφή με κάποιους ανθρώπους, που για έναν πραγματικά ανεξήγητο λόγο συμπαθείς χωρίς να έχεις διαπροσωπική επαφή.
Το μυαλό κάνει τη φαντασία να δημιουργεί σκεπτομορφές που ντύνουν την εικόνα.
Χαιρόμαστε πάρα πολύ να διαβάζουμε κάποιους και μέσα σε αυτούς είσαι κι εσύ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΕ Dr. Beli αλλά και η συνοδοιπόρος σου Mistress Hyde.
Αυτό είναι μια ειλικρινείς κατάθεση και σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας που μας αρέσει πάρα πολύ και νοητικά και αισθητικά.
Την αγάπη μας.

Doctor Beli είπε...

Σας ευχαριστούμε Συμμορίτες (θα σας κάνουμε ψυχανάλυση δωρεάν!) για την παρέα!

Mistress Hyde είπε...

Άχου καλέ τα παιδιά έγραψαν και για τους Κριούς.

Legiongr είπε...

kalispera sas ki apo emena. Dhlwnw aperifrasta oti mporw na faw sfaliares, aporripseis, ksemprostiasma, xalasmeno mousaka kai ntolmadakia ths giagias alla de tha sa kanw th xarh na paw sthn souita mou sto retire tou xaidariou. Edw tha eimai gia poly kairo akoma. Tha trww ki egw, tha me trwte ki eseis sth mapa. Tis kalyteres efxes mou ston Doctor kai thn Mistress kathws kai se olous tous anagnwstes sas.

Legiongr είπε...

Και συγνώμη για τα greeklish. Κεκτημένη ταχύτητα!

Doctor Beli είπε...

Καλώς μας βρήκατε αγαπητέ!

Mistress Hyde είπε...

Μήπως να βγούμε ξανά στη φόρα;

Legiongr είπε...

Αχ Mistress μου...Αν το κάνετε θυμήστε μου να πάω μέχρι Μοναστηράκι μεριά να πάρω εξαρτήσεις κατάλληλες για βιολογικό, πυρηνικό, εβραϊκό και παντώς είδους ολοκαύτωμα just in case

Mistress Hyde είπε...

Εγώ θα πάρω πάντως μόνο μια τανάλια. Βγάζει και νύχια και δόντια μια χαρά.