Σελίδες

Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2010

ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ : ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΧΡΙ(ΦΤΟΥ)ΓΕΝΝΑ

Επ τι γίνεται εδώ; Μάζωξη έχουμε; Κοίτα να δεις! Κι εγώ που νόμιζα ότι θα βαριόσασταν τις μαλακίες μου... Εδώ είμαι ακόμα για όσους ανησύχησαν.
Διομήδη, πίστεψέ με έφτασα στην πόρτα της φυλακής και νομίζω ότι δεν την έχω γλιτώσει ακόμα, αλλά περιμένω να φανείς κύριος και να μου φέρνεις τσιγάρα όταν με το καλό θα μπω.
Εκεί που λέτε, όπου έχω ξενερώσει με την πάρτη μου τελείως, με τον κόσμο, τους φίλους και όλη την ανθρωπότητα και δεν έχω κέφια να γράψω στο νέο blog παρά τις φιοριτούρες και το swing που καραγουστάρω, σκάνε μύτη μερικές μούρες στο τσαρδί και σου φτιάχνουν τη μέρα... Βλέπε για παράδειγμα Spy, Vany, Εύα, Διομήδης, Loth, Luthien, Coffeemug -όλη η αλητοπαρέα δηλαδή- και λες ρε πούστη μου, μου έλειψαν τα παιδιά. Σου φτιάχνουν τη μέρα μαλάκα μου, αυτοί οι ξένοι, που δεν τους έχεις δει ούτε ζωγραφιστούς στη ζωή σου. Ναι! Είδαμε και αυτούς που ξέρεις χρόνια και τους εμπιστεύεσαι πόσο καλά μπορούν να σου φτιάξουν τη μέρα... Γάμησέ τα! Όχι! Λάθος έκφραση... Μην τα γαμήσεις καλύτερα. Φασκέλωσέ τα!

Ως γνωστόν μου τη σπάνε τα Χρι(φτού)γεννα. Όπως λέει και ο Ρόμπινς "Πριν από 2000 χρόνια μια παρθένα γέννησε ένα παιδί και η ανθρωπότητα ακόμα να το ξεπεράσει..." Εκτός από αυτό, εγώ κάθε χρόνο βρίσκω όλο και πιο δύσκολο να ξεπεράσω όλο αυτό το λαμπιόνι. Μαλάκα μου, τι είναι αυτό το χάλι; Κάθε χρόνο γκρινιάζω για το ίδιο πράγμα αλλά βελτίωση δεν βλέπω. Και γιατί να δω δηλαδή; Είναι δυνατόν να έχει κοτσάρει ο γείτονας 40 μέτρα λαμπάκια στη βεράντα εμβαδού 2 τετραγωνικών και να μην βάλουμε κι εμείς άλλα τόσα;
Αίσχος! Τρούμπα η Αθήνα φέτος από το πολύ λαμπιόνι για να μην πω και χειρότερα... Άντε παιδιά καιρός να ξεστολίζουμε σιγά-σιγά ναι;

Βρέθηκαν και τρεις βασιλόπιτες στο τραπέζι μου. Πως έγινε αυτό το κουλό, δεν ενθυμούμαι. Πάντως τώρα έχω ένα σωρό βασιλόπιτες και δεν ξέρω τι να τις κάνω. Ευτυχώς έρχονται κάτι περιστέρια στο μπαλκόνι και τα βλέπω να ντερλικώνουν μια χαρά.

Τι άλλο;

Α ναι!

Το ρακόμελο κάνει κακό μεθύσι. Το επόμενο πρωί. Γιατί σε γενικές γραμμές, την ώρα που το πίνεις, μια χαρά στρώνει ο λαιμός και κάνει καλό και στο κρύωμα.

Δέντρο δεν είχε ούτε και φέτος και όποιον από δω μέσα δω να στολίζει αληθινό πεθαμένο δέντρο στο σπίτι του, θα τον αρχίσω στα χαστούκια να εξηγούμαστε.

Κατά τα λοιπά, βαρέθηκα να βλέπω τον Dr. Beli, αποφάσισα πως τη νέα χρονιά δεν θα ξαναμιλήσω σε κάποιους ανθρώπους ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου, που να γαμηθεί το σύμπαν ακόμα και παρά φύσιν και βρήκα ένα πολύ ωραίο RPG να παίξω. Επίσης έχασα το CD του Sinatra και με έπιασε υστερία την ημέρα των Χριστουγέννων. Τελικά συμβιβάστηκα με τον Bowie. Έκανα 4 μέρες να συνεφέρω την κουζίνα μετά το μαγείρεμα με τον Βαγγέλη, τον Ανδρέα και την Ελευθερία, πήρα στον εαυτό μου δώρο ένα cd των Clan Of Xymox, έμαθα στον Αλέξανδρο να βράζει μακαρόνια και έκανα μια πολύ ωραία ψησταριά στη βεράντα μου, καίγοντας την αγαπημένη μου μαύρη παπλωματωθήκη και κάτι σεντόνια. Άει στο διάολο και μ'άρεσε αυτή η παπλωματωθήκη!

Μέχρι το Πάσχα ελπίζω να μας αφήσουν ήσυχους αν και βλέπω και μια Καθαρά Δευτέρα να διαφαίνεται στον ορίζοντα γαμώ την πουτάνα μου...

P.S. Κύριε Spy πόσο κοστίζει να μας φτιάξετε ένα blog της προκοπής δηλαδή; Παρακαλούμε στείλτε μας μια προσφορά.

pic

28 σχόλια:

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε ότι βαρεθήκατε να με βλέπετε; Μήπως να κάνω κανέαν τρίμηνο να με ξαναδείτε, έτσι για να σας λείψω κιόλας;

Εύα είπε...

ευτυχως τουτη τη χρονια τα γενεθλια μου ΔΕΝ πεφτουν Καθαρα Δευτερα οποτε εχω βασιμες ελπιδες για ευχες και δωρα!Λεμε τωρα!
Υποθεση ρακομελο...χμμμ....κανεις κατι ωραιοτατα 8αρια την αλλη μερα σε λεω!Να σε βλεπει απο μια μερια ο Τιμοθυ Ληρυ και να σε καμαρωνει λεμε!
:-)

Mistress Hyde είπε...

Gi Gaga Kouni Beli >
Μην με απειλείς εμένα!
Αμέσως!
Ούστ!

Εύα >
Πες μας ημερομηνία για τα γεννέθλια γιατί είμαι άθλια σε αυτά τα θέματα.

Doctor Beli είπε...

Κάτι έχετε πάθει με την ορθογραφία lately ή είναι ιδέα μου αγαπητή Mistress?

Εύα είπε...

1 του Μαρτη querida μαζι με τη γιορτη μου!
Ειμαι το κοριτσι 2 σε 1 :-)

Mistress Hyde είπε...

Dear Doctor >
ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ!
Εγώ μπορεί να έχω πρόβλημα με την ορθογραφία, εσύ αφήνεις σχόλια αλλού για αλλού...
Δεν πάμε καλά εδώ μέσα.

Εύα >
Ωραία, κοντά είναι θα το θυμηθώ. :-)

Doctor Beli είπε...

Αγαπητή Mistress η αλήθεια είναι πως το μυαλό μου έχει βαρέσει διάλυση τελευταία, λόγω εορτών -καταλαβαίνετε. Συγχωρέστε τυχόντα λάθη και ασυναρτησίες μου.

ΕΥΑ τι άλλο είστε εκτός από το κορίτσι 2 σε 1? Με ενδιαφέρουν οι τριπλές-τετραπλές προσωπικότητες. Κλείσατε ραντεβού για εξέταση στο ιατρείο μου?

Ανώνυμος είπε...

Το κρασί να δεις τι μεθύσι κάνει το γαμίδι... Πίτα, κουρούμπελο και κόκκαλο μαζί!
Τα χριστούγενα μια χαρά μου κάτσανε (pause απ' τη δουλειά! YEAH!!!) αλλά η σημερινή μέρα ήταν λίγο "κάπως".
Είχαμε πάει γαι φαΐ στο σπίτι του κολλητού (μαζί με τους γονείς του, τους παπούδες του κλπ κλπ...) και πάνω που ετοιμάζομαι να μπουκωθώ μ' ένα κουταλάκι γεμάτο ΘΕΪΚΗ τούρτα cookies σκάει μύτη ένας κυριούλης με ριχτά, παραμερίζει το κουταλάκι, βάζει στη θέση του μια ξύλινη γκουμούτσα και μ' έκανε ντουσάκι μ' ένα μαδημένο ματσάκι βασιλικό...

Το απόλυτο σοκ.

Doctor Beli είπε...

LUTHIEN δε λιώσατε? Δεν εξατμιστήκατε? Δε βγάλατε καπνούς? Απορώ με το κουράγιο και την ψυχική σας δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ...

Diomidis είπε...

@ Mistress Hyde: γλυκια μου mistress, μπες εσυ φυλακη και θα ειμαι και πολυ gentleman λεμε τωρα, απ'ολα τα καλα του Μ.Αρχιτεκτονα θα φερνω, οχι μονο τσιγαρα!

@ Dr.Beli & Mistress Hyde: διαβαζοντας τις αναρτησεις σας κατι με αγγιξε, σχεδον δακρυσα, ειδικα με την δικη σας ακριβοθωρητη...και τοτε κατι συνεβη, σαν να ειδα το φως ενα πραμα, ολα εγιναν ξαφικα πεντακαθαρα σαν κρυσταλο, το νοσηρο σας σχεδιο αποκαλυφτηκε στα εντρομα ματια μου! Ο Dr.Beli σχεδον γλυκος και συμπαθης με προετοιμαζε για την σκοτεινη πλευρα αυτου του blog αλλα ω τι εκπληξη, η Mistress (so called) Hyde βγαινει και κανει μια σχεδον αηδιαστικα γλυκαναλατη καταθεση ψυχης! Μα τι συμβαινει; Ποια ειναι η αληθεια; Συνομωσια κυριοι! Αυτο συμβαινει! Ο Dr.Beli με την μανταμ Mistress Hyde στην πραγματικοτητα ειναι ενα και το αυτο, και μαζι ενωμενοι προετοιμαζουν την τρομερη αποστολη τους! Με αγωνια περιμενω την καταληξη του υποχθονιου σχεδιου που δημιουργησε η σιχαμερα νοσηρη υποφυση τους!

@ Ευα: κατι διαβασα για τριπλα-τετραπλα, με το μπαρντον δηλαδη, δεν καταλαβα τι ακριβως εννοειτε, αλλα ενδιαφερομαι κι εγω!

Diomidis είπε...

@ ολους εδω μεσα: προσοχη! ζουν αναμεσα μας! κατι θελουν να κανουν με τον εγκεφαλο μας! τα ματια σας 14! προσοχη!

Spy είπε...

500 €.

Spy είπε...

Αλλά για εσάς αγαπημένη μου Mistress
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

(αρκεί να συμφωνήσει και η αγελάδα...)

:)

Diomidis είπε...

@ Luthien: Dear Luthien. Ισως να φταινε οι αναθυμιασεις της τετραυδροκανναβινολης και της ψιλοκυβινης που κυκλοφορουν ακομα στο λιγοστο μυαλο μου, αλλα αδυνατω να ακολουθησω τον ειρμο της σκεψεος σας...And by the way, εχετε καποιο ιστολογιο οπου θα μπορουσαμε να σας επισκευθουμε;

Doctor Beli είπε...

ΔΙΟΜΗΔΗ τα φαινόμενα απατούν...μια ψυχανάλυση θα σας πείσει!

Doctor Beli είπε...

SPY σας ευχαριστούμε για την προσφορά. Θα κάνουμε μια σύσκεψη ο εαυτός μου, εγώ και το άλλο μου μισό και θα σας ενημερώσουμε. Ακόμα δε βγήκαμε στον αέρα, θα αλλάζουμε σκηνικά? Ο ΑΝΤ1 είμαστε?

Ανώνυμος είπε...

@Διομήδης: Δεν ξέρω αν φταίνε και αυτά που αναφέρετε (που μάλλον έχουν βάλει το χεράκι τους...) αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές κι εγώ δυσκολεύομαι να με παρακολουθήσω.
Πολύ απλά μπήκε ο παπάς μέσα και μου έχωσε το σταυρό στο στόμα με το έτσι θέλω για να με "φωτίσει" το άγιο πνεύμα - μη χέσω... Και δεν μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα γιατί ήταν και οι παπούδες του κολλητού εκεί κι άντε μετά να τους πείσεις ότι δεν είσαι ακόλουθος του Σατανά (είναι κι αυτά τα μαύρα που δεν βγαίνουν από πάνω μου). Κατάλαβες τώρα τον πόνο μου?
Μπορείτε να με βρείτε στο A Dream within a Dream (πρώτο πρώτο στη διπλανή λίστα). :)

elf είπε...

(Καλορίζικό! Και καλοτάξιδο, κυρίως...)
Το 'χα ξεχάσει πως κάνατε νέο μπλογκ! Μην το πάρετε προσωπικά, εδώ έχω ξεχάσει το δικό μου...
Κι εγώ αντιπαθώ τα Χριστούγεννα, αλλά τα φετινά έπεσαν Πάσχα, οπότε την πάλεψα, μη σας πω πως πέρασα και ωραία! Οπότε, καλή χρονιά και τα μυαλά στα κάγκελα!

ΥΓ1 Σε τι είστε αλλεργικοί; Στο κέικ ή στο πορτοκάλι;
ΥΓ2 Μπορώ να σας βάλω στο μπλογκρόλ μου, να θυμάμαι και να σας διαβάζω;
ΥΓ3 Τα φλουριά ποιος τα κέρδισε;

Doctor Beli είπε...

ELF εγώ είμαι αλλεργικός (στο ποστοκάλι). Δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει το blogroll -λόγω θεμάτων που αντιμετωπίζουμε με άκυρους αναγνώστες του παρελθόντος- αλλά δοκίμασε!

Mistress Hyde είπε...

Luthien >
Έλεος όμως με τους παπάδες και το ράντισμα!

Διομήδη >
Εσύ πουλάκι μου εκτός από φωτογραφίες έφερες κι άλλα πράγματα από το Άμστερνταμ... Φαίνεται καθαρά από τα γραπτά σου. Σε ενημερώνω, εγώ και ο Dr. Beli είμαστε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ευτυχώς.

Spy >
Έκλεισε. Κάντε παιχνίδι και εντυπωσιάστε μας με τις ικανότητές σας. Σας εμπιστεύομαι. Δωρεάν είναι άλλωστε.

Elf >
Αγαπημένο μου ξωτικό, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Ανταποδίδω τις ευχές και στέλνω πολλά φιλιά σε σένα, τις Μικροαστές και τον Μήτσο. Άμα τον δεις πες του ότι τον θέλω.

Εύα είπε...

διομηδη σε ενημερωνω οτι ειμαι τουλαχιστον τετραπλη,ιχθυς-διπλο-με ωροσκοπο διδυμο-παλι διπλο!επισης κυκλοφορω ευπρεπως ενδεδυμενη,δειχνω κοριτσι για σπιτι μονο που δεν ειμαι.ακουω χαρντ ροκ εως χεβι μεταλ αλλα μπορει να με πετυχεις να τραγουδαω τραγουδια αλμοδοβαρικα σε απταιστα ισπανικα και να χορευω τανγκο οταν δε χορευω τσιφτετελι απο τα νευρα μου.σιχαινομαι το λεμονι αλλα λατρευω το ξυδι,δεν τρωω αλατι και ΜΗΝ τολμησει κανεις να βαλει αλατι στις τηγανιτες πατατες τον εσφαξα στο γονατο σαν τραγι!Δεν τρωω σοκολατα,οταν ολοι φωναζουν γιουπι καλοκαιρι εγω σπαραζω παρακαλωντας για λιγη ακομα βροχη και κρυο περισσοτερο κρυο...ριχνω τα ταρο και σχεδιαζω αστρολογικους χαρτες κι επιτοπου αναφωνω μελαφωνα"μα τι μαλακιες ειναι αυτες χριστιανη μου"το γεγονος οτι ολοι μεχρι τωρα μενουν αναυδοι με τις προβλεψεις μου αφου τα ρημαδοχαρτα βγαινουν το πολυ σε μια μερα ειναι ασχετο.Επισης,οποιος μιλαει μαζι μου εστω και στο τηλ βρισκει θεση για παρκαρισμα συο κεντρο της Θεσσαλονικης,πνιγεται στη δουλεια ΞΑΦΝΙΚΑ και βρισκω τα περισοτερα αποτελεσματα των αγωνων του πρωταθληματος μονο που ποτε δεν παιζω στοιχημα!Η μαμα μου που με λατρευει με φωναζει αναποδο χρονο 13 φεγγαρια απο τη μερα που γεννηθηκα κι ελπιζω να σου ικανοποιησα την περιεργεια...λιγακι!
Σορρυ παιδες για την...καταληψη!Αντε,παω για μπανακι...στη μπανιερα!

Doctor Beli είπε...

Αγαπητή MISTRESS, τι ακριβώς έκλεισε και γιατί; Όταν ξεστραβωθείτε από το Dragon Age που σας έχει φάει τα νιάτα και την ομορφιά, χτυπήστε μου ένα τηλεφώνημα (μη σας χτυπήσω εγώ!) να με ενημερώσετε.
Ευχαριστώ!

Mistress Hyde είπε...

Dr. Beli >
Έκλεισε διότι ο Spy μας κάνει 500 ευρά έκπτωση.
Λίγα είναι;
Μόλις βγήκα από το spa και κάνω χαλαρωτικές ασκήσεις. Θα με αφήσεις;

Diomidis είπε...

@ Luthien: ηταν τελικα τοσο απλο! κατακαβαινω και συμπασχω! και ναι, σας βρηκα!!!


@ Dr.Beli: θα ηθελα Γιατρε να μου εξηγησετε τι ακριβως ειναι το "ποστοκαλι", οχι πως με νοιαζει δηλαδη, αλλα πιθανον να ειμαι κι εγω αλλεργικος.


@ Mistress Hyde: Are you jealous?


@ Ευα: Χμμμ, που ειπατε πως μενετε;

Doctor Beli είπε...

ΔΙΟΜΗΔΗ επιστήμονες άνθρωποι είμαστε, δικαούμαστε να κάνουμε κι ένα λαθάκι. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (όχι πορτοκαλί!) είναι το σωστό!

Mistress Hyde είπε...

Διομήδη >
Εγώ jealous? Τουναντίον!

Ιοκάστη είπε...

Misstres Hyde γιατί το λέτε αυτό για τα φωτάκια;; Εντάξει το κάνουν λίγο καρακιτσαριό το θέμα αλλά δεν φταίνε τα φωτάκια, φταίει η έλλειψη γούστου που δέρνει τον κόσμο. Εγώ τα λατρεύω τα φωτάκια, αρκεί να είναι λίγα και λιτά, λευκά ή κίτρινα και μικρά.

Εύα γιορτάζουμε την ίδια μέρα :)