Σελίδες

Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

The Wishing Game

Σε καταχωνιάζει μέσα σε μια ζοφερή ατμόσφαιρα κάποιου Αγγλικού αββαείου απ'όπου ανέλπιδα προσπαθείς να βγεις για υπερβολικά πολύ ώρα, από τη στιγμή που έχεις διαβάσει την τελευταία σελίδα.
Στενάχωρα, κλειστοφοβικά μελετητήρια σε συγκλονίζουν με τα πολυκαιρισμένα μυστικά τους και τη σιωπηλή βία που κρύβουν στα εντόσθιά τους.
Το υπερφυσικό, ο αρχέγονος τρόμος, υπάρχουν μόνο για να τονίσουν την τρομακτική αλήθεια που ξεδιπλώνεται, για τη σκληρότητα των Αγγλικών ιδιωτικών σχολείων αρρένων, με τους ομοιόμορφα καλοντυμένους μαθητές και τους επιφανειακά ατσαλάκωτους ακαδημαϊκούς.

Αναπάντεχα τρυφερό μέσα στη σκληρότητά του, καθρεφτίζει την αιώνια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού με ισόπαλο αποτέλεσμα. Κτητικά, σχεδόν επεκτατικά, συναισθήματα μεταξύ των ηρώων στήνουν τα συρματοπλέγματά τους για να γκρεμιστούν θορυβωδώς στο τέλος. Ρέει τόσο αβίαστα που δεν θέλεις και δεν μπορείς να το αφήσεις.

3 σχόλια:

Vany είπε...

Να ΄σαι καλά,βαρέθηκα τα δικά μου. Θα το ψάξω!

kryos είπε...

καταχωνιάζει
ζοφερή ατμόσφαιρα
Στενάχωρα
κλειστοφοβικά
σιωπηλή βία
εντόσθιά
αρχέγονος τρόμος
τρομακτική αλήθεια
σκληρότητα
τρυφερό
αιώνια μάχη
επεκτατικά συναισθήματα
συρματοπλέγματά


Μου αρέσει να χάνομαι σε σκοτεινές σελίδες και η βιβλιοθήκη μου είναι γεμάτη .... θα ήθελα κάποια στιγμή να προσπαθήσω να γράψω κι εγώ κάτι που θα ευελπιστούσε να εμπνεύσει τετοιες αναρτήσεις :)

Θα το αναζητήσω ... καλό βράδυ να έχουμε !!!

Mistress Hyde είπε...

Vany > Έχουμε και συνέχεια για τα βιβλία. Είμαι σίγουρη ότι θα σου φανούν χρήσιμα κατά τη διάρκεια της αναμονής. Δεν ξέρω αν η θεματολογία θα σου κάνει καθότι ξέρεις πάνω-κάτω τα αναγνώσματα τα δικά μου...

kryos >
Να γράψετε σας παρακαλώ. Τίποτα δεν σας εμποδίζει! Θα χαρούμε πολύ να σας διαβάσουμε σε άλλο επίπεδο από το blog.
Καλημέρα σας.