Σελίδες

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2011

THE DIGGER

Καλή κουβέντα από το στόμα του δεν περίμενα να ακούσω και εδέησε μετά από μια ολόκληρη εικοσαετία να μου πει, κι ακόμα αναρωτιέμαι τι είχε πιεί. Ήταν νομίζω ο καλύτερος διπλανός στο θρανίο που θα μπορούσα να έχω στη σχολή κι ας είχε κολλημένα με σελοτέϊπ τα γυαλιά του.

Ευτυχώς που καμιά φορά διαβάζει αυτό το blog και διορθώνει τα λάθη μου.

Οπότε σημειώστε πως ο Alan Vega ΔΕΝ είναι μπαμπάς της Suzanne Vega όπως έγραψα στην πιο πίσω ανάρτηση.

Νομίζω πως θα παραμείνει πάντα φίλος μου αυτός ο Digger, επειδή με πήγε πριν από περίπου 20 χρόνια σε συναυλία του Iggy Pop όπου έφαγα ένα σωρό ροχάλες και πέρασα πολύ ωραία.

Αφιερωμένο :
Σε ευχαριστούμε κύριε Digger

5 σχόλια:

Ten Thousand Eyes είπε...

Καλημεσπέρα σας!
Εντάξει, άνθρωποι είμαστε, κάνουμε και κανα λαθάκι που και που. Εγώ να δεις, έχω γράψει μερικές ψιλοακυριές στο 10.000 eyes.
Πέρα από αυτά, πράγματι αυτές οι φιλίες που κρατάνε για πάντα, είναι από τα πολυτιμότερα στη ζωή. Σταθερές αξίες λοιπόν βασισμένες σε ανθρώπους.
Παρεπιπτόντως, ναι έρχονται και οι Mission και δεν τους έχω δει ποτέ, όλο τους απέφευγα. Από την ώρα που είδα την αφίσα, θέλω οπωσδήποτε να πάω. Αν δεν δουλεύω φυσικά.
Mistress μας έχεις "τσακίσει" (με την καλή έννοια)με αυτές τις εμβόλιμες καλοκαιρινές σου αναρτήσεις. Μπράβο στην έμπνευση λοιπόν.
The Psychopomp

Mistress Hyde είπε...

The Psychopomp >

Εμένα μου τσακίζουν το ηθικό κι εγώ σας τσακίζω στις αναρτήσεις. Mission θα πάω οπωσδήποτε να δω τον "θείο" Wayne. Έχω συναισθηματικό δέσιμο με αυτό το συγκρότημα.

(...) Μα που την είδες την έμπνευση;
Σε ευχαριστώ πάντως :-)

Ten Thousand Eyes είπε...

...η αναφορά στην έμπνευσή σου έχει να κάνει με τη συχνότητα - και ποιότητα - των αναρτήσεων. Νοιώθω πως κάποιος βρίσκεται εκεί στην άλλη άκρη της γραμμής. Από τη μια χαίρομαι που και κάποιος άλλος/η ανεβάζει το κατιτίς του/της Αυγουστιάτικα. Βεβαίως θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα 'καλές διακοπές' αντί να εύχομαι "καλές αναρτήσεις". :-)
Ας είναι όμως Mistress, έστω και με τσακισμένο ηθικό, μια χαρά σε κόβω.
-The Psychopomp

Ten Thousand Eyes είπε...

...να συμπληρώσω και κάτι με πλάγιο τρόπο: Το έχω παράπονο γιατί στην ανάρτησή μας για τους θρυλικούς Statues In Motion, δεν έχει γράψει κανείς, μα κανείς ούτε ένα σχόλιο. Πρόκειται για σπάνιο άλμπουμ και για τα δεδομένα του internet γιατί κυκλοφορεί εδώ και χρόνια σε mp3 (στο soulseek) και είναι με χάλια ήχο. Κανείς δεν το ανέβασε ξανά από τότε. Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ καλός δίσκος, με κλασικά κομμάτια. Ξεχνιέται το "Let's Face The Heroes";;; Δισκάρα!!!

Mistress Hyde είπε...

Το κατέβασα αλλά αμέλησα να αφήσω σχόλιο. Συγνώμη!