Σελίδες

Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2011

Δεν Χωράς Πουθενά...



Είναι μελαγχολική αυτή η συνειδητοποίηση...


5 σχόλια:

johndoctor είπε...

Γεια χαρά συνάδελφε καλά να περνάς και μην το βάζεις κάτω
να αγαπάς, να μαθαίνεις και να αγωνίζεσαι αυτά τα 3 ειναι που έχω εγώ για να αντέχω την πίεση που μας ασκούν διάφορα πράγματα στην ζωή
John Doctor
ΥΓ
Ρίξε μια ματιά στην Εναλλακτική πρόταση

Ten Thousand Eyes είπε...

Αγαπημένοι μου Dr Beli & Mistress Hyde, καλώς επιστρέψατε και πάλι. Χαίρομαι πολύ που σας ξαναβλέπω. Ελπίζω πως η... προσγείωση στην πραγματικότητα της κατήφειας δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Μόνο - ίσως - η μουσική μας σώζει και μας γαληνεύει από τη ζωντανή καθημερινή μας χρεοκοπία ως άνθρωποι. Μας σώζει επίσης το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί οι οποίοι σκεφτονται και πράττουν διαφορετικά και με πείσμα δεν υποκύπτουν στα προστάγματα εξανθρωπισμού της εποχής.
Ήθελα να πω μόνο αυτά τα 2-3 λόγια... επίσης να προσθέσω ότι μου αρέσουν οι Τρύπες και πως κάθε φορά που ακούω το "δεν χωράς πουθενά" σκέφτομαι πως η ψυχή του καθενός μας είναι μεγάλη, φτάνει να το θέλουμε να είναι.
Τα ξαναλέμε σύντομα.
The Psychopomp

Mistress Hyde είπε...

johndoctor >
Καλως ήρθες στο φτωχικό μας. Νόμιζα πως το επιτυχημένο τρίπτυχο ήταν να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις αλλά πιθανώς να έχετε δίκιο γιατί πλέον χωρίς το αγωνίζεσαι δεν υπάρχει καν επιβίωση.
Κοίταξα την Εναλλακτική σας πρόταση και με χαρά μου είδα τις προτάσεις σας για βιβλία και δίσκους που θεωρώ πολύ αξιόλογα. Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο και την επίσκεψή σας. Να τα λέμε.

The Psychopomp >
Κι εμείς χαιρόμαστε που σας βλέπουμε γιατί έχετε γίνει ο αγαπημένος μας. Κι εμένα μου αρέσουν οι Τρύπες. Θυμάμαι τα νιάτα μου. Μεγάλη ψυχή πρέπει να έχω -κι ας μην θεωρηθεί αυτή η δήλωση ως αλαζονική παρακαλώ- για αυτό και δεν χωράω πουθενά. Μεγάλη πίκρα. Δεν μου λέτε; Trespass διαθέτουμε?

Ten Thousand Eyes είπε...

Γειά σας Mistress Hyde, πώς πάει;
Κάτι μου λέει πως έχεις μεγάλη ψυχή, όντως, αλλά είμαι επίσης σίγουρος πως μέσα της κατοικούν μικροί θεοί κα θεές που αντιτάσσονται στον κόσμο που ζούμε καθημερινά και επαναληπτικά και αυτό ορισμένες φορές τείνει να είναι πολύ βασανιστικό. "When we were young" -που λέει και ο μακαρίτης Ian- δεν είχαμε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον στα θέματα της ψυχής, αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποιούμε πως πολύ κοντά μας υπάρχει κι αυτός ο κόσμος.
Κλασικά ξέφυγα πάλι, αλλά μου αρέσει να τα συζητάω αυτά όταν συναντώ ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Όσο για Trespass έχω το άλμπουμ το οποίο το έχω ριπάρει για προσεχή ανάρτηση και έχω βρεί μέσω του soulseek ένα ep και ένα live τους. Παίρνοντας το ελεύθερο, στα στέλνω στο mail του blog σας.
Τα λέμε, σύντομα ελπίζω...
The Psychopomp

Mistress Hyde είπε...

Όλο καλά λόγια μας λέτε και όλο ωραίους δίσκους ανεβάζετε και εμείς κοπροσκυλιάζουμε.

Θα επανέλθω όταν θα βγω από την ηδυπάθεια...