Σελίδες

Σάββατο, Μαΐου 29, 2010

Sunglasses...


Τις βλέπω κάθε μέρα στο λεωφορείο. Στο δρόμο, στα μαγαζιά... Είναι μια από εσάς. Και φοράει αυτά τα φρικτά, τεράστια γυαλιά ηλίου, ακολουθώντας αυτή τη γελοία μόδα που λανσαρίστηκε τα τελευταία χρόνια, πλασάροντας τεραστίων διαστάσεων πλαστικούς σκελετούς, που κρύβουν τα όμορφα γυναικεία πρόσωπα και μοιάζουν με μάσκες οξυγονοκόλλησης...
Φέτος το καλοκαίρι, θα ήθελα να δηλώσω ότι μισώ αφόρητα -ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα, ανθρώπους, καταστάσεις και τραγούδια- τα Jackie O στυλ γυαλιά ηλίου.
Με κάνουν και γελάω. Ίσως όπως κάνω εγώ τους άλλους να γελάνε με τα δικά μου γυαλιά ηλίου, τα οποία μπορείτε να καμαρώσετε στη φωτό από πάνω. Τα ξετρύπωσα στη Γερμανία και νομίζω ότι με αυτά θα με θάψουν.
Όλοι οι οίκοι μόδας, θα πρέπει να έβγαλαν πολλά λεφτά με αυτά τα εκτρώματα που πουλάνε για γυαλιά. Όταν βλέπω τεράστιους κόκκινους σκελετούς ή άσπρους, με το ζόρι κρατιέμαι και δεν πέφτω κάτω από τα γέλια.
Συγνώμη κορίτσια...

10 σχόλια:

Vany είπε...

Θα συμφωνήσω.Τα σιχαίνομαι κι εγώ! Δεν κρύβουν απλά το πρόσωπο,μου θυμίζουν αυτά που φορούσε ο Elton John με τα φτερά και τα πούπουλα. Τα βλέπω σε κοριτσάκια με μικρό κεφάλι και είναι τελείως ξένα

Mistress Hyde είπε...

Μα είδες; Κι είναι τόσο κρίμα να κρύβουν το πρόσωπό τους...

mermyblue είπε...

εμενα πάλι καλό μου δεν μου πάνε τα μικρά γυαλιά. ο εφιάλτης μου είναι η επιλογή γυαλιών...όσο μου πάνε ΟΛΑ τα καπέλα δεν μου πάνε γυαλιά. Τα μόνα που είναι συμπαθητικά πάνω μου είναι τύπου τζάκι ο (τονίζω το τύπου, γιατί κ εμένα σε κοριτσάκια με μικρά πρόσωπα δεν μ ' αρέσουν καθόλου).
τώρα βέβαια, μετά τη διάρρηξη του αυτοκινήτου μου στη συναυλία των clan of xymox είμαι με κάτι γυαλιά τύπου μάσκα που δεν μου αρέσουν καθόλου, αλλά ας όψεται η οικονομική κρίση που είπα να αξιοποιήσω ότι έχω.
αυτά
θα σε δω μετά να δεις κ τα γυαλιά μου
σε φιλώ

Diomidis είπε...

χχχμμμμμμμ...

Mistress Hyde είπε...

mermyblue >
Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τα γυαλιά. Δεν μου πάνε. Ούτε τα καπέλα. Ευτυχώς που βρήκα τις νυχτεριδούλες μου και την έχω καταβρεί...

Διομήδης >
Πες το μην το κρατάς...

Dreamy Cloud είπε...

Όντως έχεις απόλυτο δίκιο.. Κυκλοφορούν με αυτά τα γυαλιά κάτι εκτρώματα γύρω μου καθημερινά.. Έλεος δηλαδή!! :Ρ Φιλάκια πολλά!!

Mistress Hyde είπε...

Σύννεφούλα μου, έχω φανταστεί πως έχεις ένα θαυμάσιο γυναικείο πρόσωπο. Χαίρομαι που συμφωνείς και δεν το κρύβεις!
Φιλάκια πολλά κι από μένα!

Coffeemug είπε...

Τα μεγάλα γυαλιά δεν με ενοχλούνε τόσο. Σαλτάρω με τα κίτρινα, φούξια, άσπρα, σαν παρμπριζ πούλμαν! Βοήθεια!!!!

Mistress Hyde είπε...

Πολύ μου άρεσε η παρομοίωση!

Coffeemug είπε...

καλή δουλειά έκανε ο διακοσμητής. μεγειά την ταπετσαρία!