Σελίδες

Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2011

TUBERCULOSIS 9
Sin City



Χαίρετε!

Μερικά tips για αυτό το post...

1. Εδώ και κάνα δίμηνο έχουμε φτάσει στο σημείο παράκρουσης και σχιζοφρένειας με το θέμα των soundtracks! Η Mistress θέλει αυτό, εγώ θέλω το άλλο, καταλήγοντας για ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, λογομαχώντας για το αν θα πρέπει εκείνη να συνεχίσει να τηγανίζει τις πατάτες μαζί με τα αυγά στο ίδιο λάδι και για το αν εγώ θα αφήσω τις φάρμες και τα κοτέτσια στο facebook και να βρω καμιά γκόμενα να ξελαμπικάρει το μυαλό μου (γιατί τα υπόλοιπα τα έχω υπό έλεγχο, τρομάρα μου)!

2. Ο καιρός το πήγαινε καλά στην αρχή και είχαμε ετοιμάσει ένα δυναμικό soundtrack. Μετά μας τα χάλασε και γίναμε Ταϋλάνδη λόγω βροχών, όπου και πάλι αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε soundtrack. Τελικά κάποιος εκεί πάνω, σε ΣΙΓΟΥΡΗ συνεργασία με κάποιον εκεί κάτω, έχει βαλθεί να μας κάνει τα νεύρα Moulin Rouge, καθιστώντας μας ανίκανους ακόμα και για να κάνουμε τσιχλόφουσκες!

3. Συνεχίζοντας την από πάνω φλυαρία, να σας ενημερώσω πως έχουμε κάβα καμιά 10αριά soundtrack, στην περίπτωση που μας τύχουν διάφορες ιδιάζουσες περιπτώσεις, ήτοι: "The Brain Dead" soundtrack, για άτομα που το έχουν «κάψει» εδώ και χρόνια αλλά κανείς δεν τους το έχει πει, "Cookie Diary" soundtrack, για εκείνες που ακόμα τα «γράφουν» όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι και το "F***K me, I'm Famous" soundtrack, όπου το F***K stands for FREAK, το οποίο είχαμε ετοιμάσει για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου αλλά μάλλον το κόβω να το ακούω μόνο εγώ!

4. Δεν θα δικαιολογηθούμε γιατί δε γράψαμε τόσο καιρό. ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ! Εσείς κάντε λοβοτομή στο "ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ" κι απλά συμπληρώστε το κενό με το "ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΟΥΜΕ" (τα καλάμια που καβαλάμε είναι προσφορά των καταστημάτων Leroy Merlin, Εξοπλισμός Κήπου, περίπτερο 5, άνετο parking και τα σχτικά!)

5. Έχουμε ένα θέμα με τους file hosters, γι' αυτό και βλέπετε τα links μας μια εδώ, μια εκεί, μια στην Καραϊβική! Σκεφτόμεθα (ναι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες) να ανεβάζουμε πλέον στο SkyDrive για να μην ψαχνόμαστε, αλλά πρώτον χρειαζόμεθα τη συναίνεσή σας και δεύτερον -από όσο φαντάζομαι- χρειαζόμαστε τα mail σας. Είδωμεν, ως τότε...

6. Αυτά. Πάω να μαγειρέψω, η Mistress θα πέσει ξερή από την κούραση σε λίγο, οπότε και θα της τηλεφωνήσω για να κάνω την ψυχοσύνθεσή της Angry Birds!

Καλή ακρόαση!

PS> Υπό κανονικές συνθήκες, θα ακολουθούσε tracklist, αλλά σκέφτομαι να κάνω τη ζωή της Mistress κόλαση (και τα δικά σας νεύρα ακορντεόν) και δε θα ποστάρω τη λίστα- καθαρά για άσχετους λόγους (τους οποίους ακόμα δεν έχω σκεφτεί). Κατεβάστε κι ακούστε. Όλα εγώ θα τα κάνω πια;

9 σχόλια:

Ten Thousand Eyes είπε...

Γειά σας και πάλι, Διδα Χάϊντ και Δρ. Μπέλι. Τα μουσικά σας "χτυπήματα" αισίως 9, πέφτουν εκεί που δεν το περιμένεις, πάνω που νόμιζα πως σας χαλάρωσε νωρίς το καλοκαίρι.
Εννοείται πως κάποιος δημιουργεί όντας εμπνευσμένος, αλλά αν σου έχουν κάνει τα νεύρα και τη ζωή τσατάλια, τι να κάνεις; Απο πού να ξεκινήσει κανείς να συμμαζεύει; Άσε που πιάσαν τελικά και οι ζέστες - μετά από τις... Ταϋλανδέζικες βροχές και εκτος από την καυτή άσφαλτο της τερατούπολης, μας καίνε και τα καυτά σορτσάκια (που ευτυχώς είναι της μόδας) των πιπινακίων που ανέμελα και άσκοπα περπατούν εδώ και εκεί. Τι λέω, με βάρεσε και μένα η ζέστη και πάνω οπου ευχόμουν για ένα δροσερό καλοκαίρι.
Μάλλον λέω πολλά ανεξέλεγκτα σήμερα και είναι σύμπτωμα ηλίασης μάλλον....(ε, γιατρέ;)

---soundtrack για άλλο ένα καλοκαίρι που δεν είναι 'summer of love', έχετε; Άμα δεν έχετε, να σας δώσω.
Πάντα φιλικά, The Psychopomp

Doctor Beli είπε...

Η κατάστασή σας δικαιολογεί την ξαφνική ζέστη, οπότε είστε καλυμμένος.
Έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο soundtrack καλύπτει τις ανάγκες -τουλάχιστον τις συγκεκριμένες- ενώ υποσχόμεθα Mistress θελούσης και καιρού επιτρέποντος όπως πάντα να πέσει βαρύ πυροβολικό στα επόμενα.

ΥΓ> Αν θα σας χρειαστώ θα είναι για να με βοηθήσετε να ξεκολλήσω την τρελή από τα κωλόRPG που έχει κολλήσει αυτή την περίοδο....

Mistress Hyde είπε...

Ten Thousand Eyes >

Πολύ σας γουστάρω όταν έχετε τέτοιο
παραλήρημα! Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα φανταζόμουν ότι σεις θα διαφέρατε από όλο τον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό και δεν θα κυνηγούσατε πιπίνια. Από την άλλη σας συγχαίρω... Νομίζω ότι είναι καιρός να το κάνουμε κι εμείς οι γυναίκες μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα... Είδαμε δα και τους πιο ώριμους κύριους τι μυαλά κουβαλάνε...

Μέσα στο μυαλό μου είστε όμως... Κι ότι σκεφτόμουν ένα sountrack όπως ακριβώς το περιγράφετε, για ένα καλοκαίρι που δεν είναι summer of love. Θα μπορούσε όμως να είναι summer του sex. Είναι κι αυτό μια προοπτική, σκεφτείτε το...

Η επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί άμεσα.


Dr. >

Αυτό το Mistress θελούσης πολύ μου αρέσει, με κάνει να αισθάνομαι θεά.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσω από το RPG, την έχω καταβρεί. Εκτός κι αν έρθεια να πάμε για λασπόλουτρα στη μαγευτική Λούτσα. Τότε μπορεί και να το σκεφτώ...

Mistress Hyde είπε...

Το soundtrack θέλει και ένα d αλλά κάναμε περικοπές...

Ten Thousand Eyes είπε...

Mistress Hyde > Για κολλημένη θεά με τα RPG μια χαρά σε κόβω, όμως πάλι καλά που ο Dr είπε "θελούσης" και όχι.. θεούσης. Στο πρώτο η σημασία του είναι στη θέληση (της εν λόγω θεάς) ενω το άλλο (που δεν το νομίζω κιόλας) θα παρέπεμπε σε μια Mistress Hyde θεούσα!!!! χχεχεχε. Είδες τελικά τι κάνουν τα πιπίνια; Ανεβάζουν το IQ και στροφάρεις γρήγορα, ενώ οι κεραίες δουλεύουν στο full για εντοπισμό και....καταδίωξη. Αλλά ανεβάζουν και το...ανήθικο όπως λέει μια φίλη μου.
Φυσικά και δεν διαφέρω από τους άλλους άντρες, πως να πω ότι είμαι ξεχωριστός, αφού οι λέξεις έρωτας, sex περνούν συνέχεια από το μυαλό.
Όμως η προοπτική που αναδύεται για μια συλλογή summer of sex είναι πολλά υποσχόμενη - αν δεν δουλεύαμε τόσο πολύ - αν δεν είμασταν δούλοι. Τα summers of love είναι πλέον δυσεύρετα.

Σας αφηνω να απολαύσετε τα ωραία λασπόλουτρα - αν μη τι άλλο χαρίζουν νιάτα και ομορφιά - και οι γιατροί το ξέρουν αυτό!!!!
...Και σας χαρίζω μια ευχή με ένα τραγούδι που το ακούω συχνά τον τελευταίο καιρό:
http://www.youtube.com/watch?v=Xl78zoxqc3A&feature=related

Mistress Hyde είπε...

Παναγία μου Διάφανα Κρίνα ακούτε μέσα στο κατακαλόκαιρο; Μήπως να κάνω ένα soundtrack με διαστροφές;

Μην μου λέτε μαλακίες περί πολύ δουλειάς... Αλλού είναι το θέμα και το ξέρετε...

Η ευχή ποιά είναι;

Ten Thousand Eyes είπε...

[είναι η δεύτερη προσπάθεια να απαντήσω, η πρώτη δυστυχώς χάθηκε στο υπερδιάστημα του διαδυκτίου]

Λέτε Δις Χάϊντ να έχω κάποια ροπή προς τέτοιας διαστροφάς;;; Νομίζω πως πρέπει να με παρακολουθήσουν και άλλοι γιατροί: Joy Division, South of No North (ειδικά εκείνο το Fell Frozen του έχω αλλάξει τα φώτα).
Την καλή μουσική την ακούμε όλες τις εποχές, χωρίς δεύτερη σκέψη ή περιστροφές. Επειδή συνήθως στο εσώτερο διάστημα της ψυχής συνήθως κατοικεί ο χειμωνας, δεν παίρνουμε χαμπάρι από καλοκαίρι.
Δυστυχώς πρέπει να πούμε τις μαλακίες περί δουλειάς, αλλιώς θίγουμε θέματα που δεν θα έπρεπε και που θέλουν πολύ μελάνι.

Όπως και να έχει, όποιο soundtrack και να κάνετε, θα το δεχθούμε με τα αυτιά μας ορθάνοιχτα.
Τα ξαναματαλέμε...

Spy είπε...

Ανεβάστε εσείς όπου θέλετε αγαπητέ Beli, και θα γίνουμε εμείς συνδρομητές ΚΑΙ σε αυτήν την υπηρεσία.

(Για filehosting-δάνειο έχετε ακούσει τίποτα;)

Mistress Hyde είπε...

Ten Thousand Eyes >

Αφτο το Fell Frozen μας έχει κάνει πολύ μεγάλες ζημιές, σας το έχω πει;

Να μην έχετε μονίμως χειμώνα εσωτερικά όμως, δεν κάνει. Μ'αυτά και μ'αυτά έχουμε γίνει στα χάλια που γίναμε εμείς οι αποτέτοιοι...

P.S.
Μην κοιτάτε που σας γκρινιάζω, σας γουστάρω κατά βάθος.

Spy >

Τι κάνει ο αγαπημένος μας Sire?